Alt klart for landskamp i Trondheim

-Dette blir kjempespennende, sier Svein Harald Larsen i Norsk Teknologi som er arrangør av landskamp i Telekom og Elektrofag mellom Norge og Sverige.

Og det er store dimensjoner over standen gutta skal konkurrere på.  15 meter del i to med 7,5 meter til hvert av fagene. Lys, kunstig fjell, kjøkken og vindu skal monteres opp for å skape ideelle forhold for konkurransen. Sjekk ut her på Gnizt for jevne oppdateringer fra konkurransen.

I Elektrofaget konkurrerer Johan Ledin fra TF Ventilation og El AB mot vår norske Knut Martin Breivik fra Carlsens elektro installasjon as. To erfarne gutter. Breivik van NM i juni og  begynner å bli en dreven konkurransemann.

– Det er spennende å konkurrere, man får prøvd seg og pulsen er til tider høy, sier han.

I Telekomfaget møter svenske Jonas Frölander norske Mats Storbråten, begge jobber io Caverion, men på hver sin side av grensen. De har en speielt utformet stand i år, hvor et kunstig fjell med mast dominerer.

-Vi har brukt teaterdekoratører fra Trønderlag Teater til dette, sier Larsen i Norsk Teknologi. Vi må gjøre vårt ytterste for å skape gode ekte forhold til dektagerne. Da får vi det beste tilbake fra dem.

Bildet viser montering av standen før designen kom opp.

IMG_5256